-

Om oss:

-

BjørnTrond

-

Åpnipningstider:

Man: 0900-1700

Tir:   0900-1700

Ons: 0900-1700

Tor:  0900-1900

Fre:  0900-1700

Lør:  0900-1500

Søn: Stengt

Hei og velkommen til oss!

Sykkelsport ble startet av daglig leder Trond Gundersen i 1986, i et lokale på 50 kvadrat i Stintabakken 2. Etter ni år hadde Sykkelsport vokst seg ut av lokalene og flyttet 200m ned i gaten til Vestregate 19. Der kunne vi utvide til 500 kvadrat og gikk fra 2 ansatte til 4. Etter mange år med god vekst flyttet Sykkelsport nok en gang, denne gang til våre nye lokaler i Blødekjær 26 og kanskje Sørlandets flotteste sykkelbutikk på 800 kvadrat. Her er vi fortsatt 4 fast ansatte, 3 deltidsansatte samt en lærling i salgsfaget.

Men hvem er Sykkelsport?

Vi er en bedrift som ønsker å tilby kunder best mulig service og handel innen sykkel og ekstrautstyr til konkurransedyktige priser. Dette ved hjelp av god kompetanse og lang erfaring innen sport og sykkelbransjen.

Vi ønsker å ha en butikk du har lyst til å besøke, fordi den har «noe for alle». Bredt varesortiment er viktig fordi vi ønsker å kunne tilby både hobbysyklisten og den seriøse utøver det de er på utkikk etter.

Vi brenner for at det skal være et godt sykkelmiljø her på Sørlandet, blant annet arrangerer vi Sykkelsports Vintercup, hjelper til på diverse arrangementer som Hove-Tri, FOCC Bånn Gass, barnerittet i sentrum og Miljøuka samt at vi reiser rundt til skoler hvor vi går over sykler og kurser barn og unge i godt sykkelhold. «Jeg ville få flest mulig på sykkelen» som Trond sier.

Vi ønsker at dere kommer til oss med sykkelrelaterte spørsmål, store og små.

Vi hjelper deg med sykkel, reparasjoner, utstyr, trim (vi har levert utstyr til en rekke bedrifter og deres trimrom) sykkeltilpasning og råd.

Vi holder oss oppdaterte på nye trender i markedet og kurser oss der det er nødvendig. Kundene våre skal være fornøyde. Er ikke kunden fornøyd, skal vi alltid finne en løsning.

Vi er blant annet Shimano Service-senter, sertifisert SRAM-Dealer og Muc-Off ambassadører.

På arbeidstøyet vårt står det «best på service» og det skal vi være også.

-

Hvem er de ansatte?

-

Trond

Trond Gundersen

Daglig leder

-

Anne

Anne Gundersen

Butikkmedarbeider, montering

-

Bjørn

Bjørn Berntsen

Butikkmedarbeider, Prof. i Psykkolologi,

reprasjoner

-

Morten

Morten Lona Nordlie

Faglært salgsmedarbeider, nettansvarlig,

montering

-

Sander

Sander Blomgren

Lærling

-


Velkommen til oss!

-