• Ny

Garmin - Edge 520 Plus MTB Bundle

kr 3,899.00
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager
  • Avansert og brukervennlig GPS-sykkelcomputer for konkurranser og navigering
  • Med avansert navigasjon, inkludert nye syklistvarsler og det forhåndslastede Garmin Cycle Map med detaljert navigering – både på veien og i terrenget
  • Forhåndslastede Strava Live-segmenter gjør at du kan konkurrere med tidligere personlige rekorder eller andre syklisters rekorder, og se resultater i sanntid på skjermen
  • Hold deg oppdatert1 med LiveTrack og GroupTrack2, smartvarsler, syklist-til-syklist-meldinger og innebygd hendelsesregistrering
  • Registrerer sykkelspesifikk kondisjonsberegning og restitusjonstid ved bruk av kraftmåler og pulsmåler
  • Når du sykler i terrenget, lar den inkluderte Edge-fjernkontrollen deg bruke Edge-enheten uten å ta hendene av styret
  • Batteriets levetid: opptil 15 timer3

Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.
Tren smartere

Tren smartere og oppdag nye ruter med Edge 520 Plus. Denne sykkelcomputeren har avansert navigasjon og innebygde utfordringer, i tillegg til en klar fargeskjerm, forhåndslastede Strava Live-segmenter og Garmin Cycle Map med detaljert navigering. Så når du takler fjellstier, har Edge 520 Plus akkurat det du trenger.

Avansert navigasjon med Garmin Cycle Map

Edge 520 Plus har forhåndsinstallerte Garmin Cycle Map, detaljert navigering og navigasjonsvarsler som varsler deg om skarpe svinger lenger fremme. Mens du sykler får du informasjon om høydedata og mer. Den er selvsagt også smart nok til å vise deg veien tilbake til ruten – eller tilbake til start – hvis du avviker fra den eller vil hjem igjen tidligere enn planlagt.

Avansert navigasjon med Garmin Cycle Map

Du trenger ikke å strekke deg etter telefonen eller tenke på andre syklister når de sykler fra deg eller sakker akterut. Syklist-til-syklist-meldinger lar deg sende forhåndsskrevne meldinger fra Edge 520 Plus-sykkelcomputeren din til deres1. Gi vennene dine beskjed om at du tar dem igjen om noen minutter, eller at de skal fortsette uten deg. Hvis du har punktert eller trenger hjelp, kan du sende en melding til andre syklister som er koblet til GroupTrack – slik at de kan finne deg.

Avansert ytelsesovervåking

Edge 520 Plus er kompatibel med ANT+®-teknologisensorer, inkludert hastighet, pedalfrekvens og puls. Hvis du tar på ett pulsbelte (selges separat), får du tilgang til en rekke fysiologiske data. Se en sykkelspesifikk kondisjonsberegning sammen med en restitusjonsrådgiver som analyserer dataene dine og forteller deg hvor lenge du bør vente før du begir deg ut på neste tøffe sykkeløkt. Dette tilkoblede systemet med sensorer, tilbehør, sykkelcomputer og analyse etter sykkelturen i Garmin Connect™-gir deg oversikt over hvordan kroppen din presterer fra tur til tur.

Tilpass enheten din

Det er enkelt å tilpasse Edge 520 Plus-sykkelcomputeren din med kostnadsfrie appene, widgetene og datafeltene du vil ha, fra Connect IQ™-butikken vår. Med apper som AccuWeather Minutecast kan du finne ut når det skal slutte å regne, slik at du kan finne et passende tidspunkt for en sykkeltur. En rekke konfigurerbare datafelter viser deg favorittstatistikkene dine på den lesevennlige skjermen.

Sykle trygt og enkelt

Edge 520 Plus er kompatibel med serien med Varia™-sykkelprodukter, inkludert sykkelradar og smarte sykkellys. Når du parkobler disse enhetene med Edge-sykkelcomputeren din, kan du få varsler om biler som nærmer seg – direkte på Edge-enhetens skjerm – og hjelpe sjåfører å se deg. Bruk LiveTrack for å gjøre det mulig for familie og venner å spore posisjonen din i sanntid, eller bruk GroupTrack2 for å holde oversikt over sykkelkameratene dine – og motsatt – hvis dere skiller lag. Edge 520 Plus har også innebygd hendelsesregistrering som sender posisjonen din automatisk til en nødkontakt hvis du får problemer.

Strava Live-segmenter motiverer deg

Garmin og Strava gir deg enda flere måter å teste grensene dine på. Du får fortsatt varsler om start og slutt for segmenter og kan konkurrere virtuelt mot dine egne personlige rekorder og Strava-venner med en nyutformet sammenligning sekund for sekund. Nå kan du i tillegg se hvordan innsatsen din er sammenlignet med den personlige rekorden din, den nyligste innsatsen din eller de personlige rekordene til vennene dine. Med den forhåndsinstallerte Strava Routes Connect IQ-appen kan du nå sende favorittrutene dine trådløst til Edge-sykkelcomputeren din, slik at du kan navigere og konkurrere på Strava-segmentene du liker best, samtidig.

Personlig kraftplan for konkurransedagen fra Best Bike Split

Med den forhåndslastede Best Bike Split-appen kan du se hvordan endringer i vekt, kraft og luftmotstand kan påvirke konkurransetiden din, og du kan opprette den perfekte kraftplanen for konkurransedagen. Med Best Bike Split Race Sync-appen vil kraftplanen for konkurransedagen veilede deg til de beste sykkelmellomtidene noensinne. Bare koble Best Bike Split-kontoen din til Edge 520 Plus, så blir alle gjeldende konkurranseplaner lett tilgjengelige. Opprette en Best Bike Split-konto i dag.

Fra plan til resultat med TrainingPeaks

Med TrainingPeaks Connect IQ-appen kan du ta med deg den planlagte treningsøkten din på hver tur. Det er like enkelt som det er å slå på Edge 520 Plus-sykkelcomputeren. Den forhåndsinstallerte appen gir deg den daglige treningsøkten din rett på Edge-enheten. Den veileder deg gjennom treningsøkten i sanntid, med intensitetsmål og intervallvarigheter. Etter treningsøkten kan du synkronisere til TrainingPeaks for å få en detaljert analyse og måle fremgangen mot målene dine. Opprett en kostnadsfri TrainingPeaks-konto, og kom i gang med en kostnadsfri treningsplan.

Trailforks-appen

Med Trailforks-appen kan du laste ned friluftskart som kan brukes offline når du sykler. Trailforks-kart har stier fra mer enn 80 land og inkluderer topografisk informasjon, interessepunkter, varmekart, stiforhold, bilder, videoer og mye mer. Når du sykler, har du tilgang til den beste, mest oppdaterte informasjonen, slik at du kan planlegge sykkelturen, oppdage nye stier og forbedre sykkelopplevelsen din. Nå med Garmin Edge-integrering får du tilgang til alle de beste Trailforks-kursene på styret ditt.

I esken:

Edge 520 Plus

Brakett for terrengsykkel

Standardbrakett

Edge-fjernkontroll

Silikonetui

Festesnor

Lade-/datakabel

Brukerveiledninger

Garmin
1 Artikkel

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 6 andre produkter i samme kategori)