• På salg!

Continental Race King RS Sykler,29er, 2 dekk + 2 slanger

kr 1 399
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager
Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.

Continental Race King har fått fantastisk gode testresultater og plasseringer i ulike ritt. Gode rulleegenskaper gjør at dekket er svært raskt, spesielt på hardt underlag som asfalt og grus. Continental Race King har relativt små knaster som sitter tett og jevnt rundt hele dekket og i full bredde. Dette bidrar til lav rullemotstand fra dekket.

Race King 29' passer til alle terrengsykler som har ekstra store hjul, og vil eksempelvis være et glimrende alternativ til ritt som Birken, da du får ekstra gode rulleegenskaper med kombinasjonen store hjul og et lettrullende dekk.

Det store volumet i dekket gir ekstra demping og økt komfort i terrenget.

Race King 29' RS:
Luftsystem: Dekk og slange
Farge: Sort
Dimensjon: 29 x 2.2
Vekt: 570g  
Anbefalt trykk: 50 psi
Maks trykk: 65 psi

2 Produkter

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)