• På salg!

Elite - RealPower

kr 11 999
kr 17 799
Spar kr 5 800
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager

RealPower fra Elite.

Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.

Med trådløs tilkobling til PC kan du trene med en ekte løype på displayet, og synkronisert med din fart kan du gjenskape terrenget, helt opp til 20% stigning!RealPower er kompatibel med 'My RealVideo' app. Bruk din Smart-telefon til å spille inn hvilken som helst rute/løype og spill den av på din RealPower trådløse rulle!Da snakker vi virkelig om en tilnærmet realistisk treningsøkt.Du kan også konkurrere med andre syklister via internett.Man kan sykle de mest ekstreme etappene fra Giro d'Italia og Tour de France, importere høydemålinger med GPS, analysere data, kartlegge fremtidig trening og mye mye mer.For mer informasjon om de utallige mulighetene og funksjonene med Elite RealPower trådløs sykkelrulle, klikk her.

1 Artikkel

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 15 andre produkter i samme kategori)