• -kr 800.00

LAKE - MXZ 400

kr 3,999.00
kr 4,799.00
Spar kr 800.00
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager

Meget god og varm sko fra LAKE.


Kontakt oss for størrelser.

Størrelse
Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.

Dette er skoen som holder deg varm unsett temperatur. MXZ400 er en meget robust og god sykkelsko med dobble BOA strammesystemet som sikrer en nøyaktig tilpassing av skoen. God passform og stor tåboks sikrer at man holder godt på varmen. Mykt vanntett overdel i skinn som sikrer lang levetid. Skoene er ekstra høye og har 3/4 høy vanntett membran og har hele 400gr Thinsulateà isolasjon som er dobbelt så mye som i de fleste andre sykkel vintersko. Ekstra sormklaff med reflekser strammes med BOA spenne over ankelpartiet som gir en super komfortabel og isolerende lukking, i kombinasjon med en spesial laget 5-lags innersåle gjør dette til markedets kanskje varmeste sykkelsko. Hypergrip« sålen med Ice Lock sikrer et meget godt grep på snø og isdekke, perfekt for ekstemt kalde vinter dager.

Data-ark

Modell
Vinter

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)