• På salg!

Northwave - Extreme Winter GTX

kr 1 599
kr 3 499
Spar kr 1 900
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager

Northwave Celsius EXTREME WINTER er Toppmodellen til Northwave.

Kontakt oss gjerne for andre størrelser.

Størrelse
Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.

Dette er skoen for konkurranse syklister og de kresne. Skoen har Gore Tex membran, med en behagelig neopren mansjett som avslutning på leggen. Skoen strammes med to SLW2 spenner, samt en velcro spenne. Meget god passform, og integrert hælkappe gjør at skoen ikke kjipper. Sålen er en speedlight 3D såle, som er lettere og stivere enn Arctic GTX. Sålen dekkes av naturlig gummi sørger for godt grep. Extreme Winter har 'double shield' konstruksjon (to lag) som er perfekt anatomisk integrert med hverandre, som gjør at skoen isolerer meget godt.

1 Artikkel

Data-ark

Modell
Vinter

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)