• På salg!
  • -kr 500.00

Shimano SH-R088W

kr 699.00
kr 1,199.00
Spar kr 500.00
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager
Størrelse
Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.

Denne skoen er perfekt for konkurranse og trening/rekreasjon.
Den har en stiv glassfiber kompositt såle for god kraftoverføring.
Kraftig syntetisk lær over vristen gir beskyttelse og god holdbarhet. To borreTilbehør,Låser og en spenne som kan justeres forhindrer ukomfortabelt press på foten.

Skoen er SPD og SPD-SL kompatibel, forutsetter adapter SM-SH42, det betyr at du kan bruke skoen til både terreng og Sykler,Landeveissykkelen ved å bytte klosser.
Så nå trenger man ikke to par sko lenger.

Skoen er selvsagt ikke like god som rene Bekledning,Sko,Terrengsko å gå på i terrenget, har kun en liten gummikloss bak på hælen. Så skoen vil forsatt være litt glatt å gå på i terrenget, men til trening og rekreasjon funker skoen bra til begge deler.

Vekt: 498 g (str. 40)

1 Artikkel

Data-ark

Modell
Herre

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)