• På salg!
  • -kr 500.00

Shimano Hydration Pack U6

kr 699.00
kr 1,199.00
Spar kr 500.00
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager
Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.

Unzenà6 sekken fra Shimano har plass tilà2 liter væske og har et totalt volum påà6 liter. Så her har du plass til både niste og verktøy. Suveren sykkelveske spesielt designet for aggressiv off-road sykling. Perfekt sekk for Birken og stisykling.
Masse unike detaljer, og en passform som er uslåelig siden brystremmene kneppes sammen foran på brystet slik at du kan bære vesken uten at det går utover armenes sykkelposisjon. Shimanos ACCU3D fit teknologi former hver del av sekken slik at den sitter som støpt på ryggen uten noen bevegelse.
For å øke komforten ytterligere er materialet i vesken med stretch, noe som gjør at den er liten, men utvides om man vil pakke den full.à6 liter.

1 Artikkel

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)