Garmin - Pulsbelte

kr 899.00
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager

Premium pulsbelte fra garmin!

Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.


Tren på en mer effektig måte med Garmins førsteklasses pulsmåler. Pulsmåleren sender pulsdata til en kompatibel enhet når du bærer den rundt brystet under en aktivitet og gir deg øyeblikkelig tilbakemelding på hvor hardt du jobber.


Stroppen er laget av et mykt stoff for å gi god bærekomfort. Størrelsen kan justeres etter kroppen din slik at den sitter godt fast under aktiviteten.


Når den først er paret med en kompatibel enhet, gjenkjennes enheten automatisk ved ytterligere sammenkoblinger. Den er optimalisert for bruk i travle områder med mange personer for eksempel treningsstudioet eller ved gateløp, slik at den ikke plukker opp andre signaler.


 


Passer alle enheter med ANT+ og pulsfunksjoner, Batteri CR2032

Garmin
1 Artikkel

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)