Garmin - Varia sykkelrader og baklys

kr 1 679
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager

Varsler deg om trafikk som er bak deg!

Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.


Varsler deg om trafikken som er bak deg
â¢Verdens første radarsystem for sykler, varsler om kjøretøy bak deg (rekkevidde opptil 140 meter)
â¢Fungerer selvstendig, integreres trådløst med kompatible Edge®-sykkelcomputere¹
â¢Edge-computere eller Varia-frontlys kan registrere flere kjøretøy og indikerer den relative hastigheten og farenivået
â¢Baklyset lyser ekstra opp for å varsle trafikken om at det er en syklist lenger fremmeVaria sykkelradar fra Garmin bidrar til å skape et tryggere sykkelmiljø ved å varsle syklister om kjøretøy som nærmer seg bakfra (rekkevidde opptil 140 meter). Radaren varsler også kjøretøy om at det er en syklist lenger fremme. Fungerer selvstendig og kan integreres sømløst med kompatible Edge-sykkelcomputere¹. Edge-computere eller Varia-frontlys viser flere kjøretøy og indikerer den relative hastigheten og farenivået.


Påkjørsler bakfra er den ledende årsaken til dødsfall for syklister


Trusselen er reell. Derfor er det viktig at du vet hvordan trafikkbildet bak deg ser ut. Trolig er du som syklist allerede forsiktig og ser over skulderen din, spesielt før svinger, men med Varia-radaren får du et viktig verktøy som kan følge med bak deg når du ser fremover.


Varia sykkellys er smartere enn vanlige sykkellys


Varia-serien inkluderer også smarte Varia-frontlys og baklys. Når de er parkoblet med kompatible Edge-sykkelcomputere, bidrar sykkellysene til å skape tryggere sykkelforhold ved å justere lysets fokuspunkt i henhold til sykkelens hastighet og lysstyrken i henhold til lysforholdene. Når hastigheten øker vil frontlyset fokusere lenger frem for å lyse opp der det trengs mest. Når lyset fra omgivelsene blir svakere eller sterkere, vil både frontlyset og baklyset justere seg automatisk ved parkobling med en Edge 1000-sykkelcomputer.

Garmin
1 Artikkel

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)