Garmin - HRM-Run

kr 749.00
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager

Et avansert og nøyaktig pulsbelte fra Garmin!

Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.

HRM-Run-pulsmåleren gir de mest avanserte løpemålingene til de avanserte Garmin Forerunner®-treningsklokkene. Stroppen er komfortabel og lett justerbar, mens modulen er liten og lett og passer perfekt i stroppen.


HRM-Run gir seks data om løpsdynamikk:
â¢Pedalfrekvens â antallet skritt per minutt.
â¢Vertikal svingning â graden av spenst eller sprett i løpsbevegelsen, viser vertikal bevegelse for overkroppen, målt i centimeter for hvert skritt.
â¢Tid med bakkekontakt â tiden foten berører bakken mens du løper, målt i millisekunder.
â¢Balanse for tid med bakkekontakt â viser balanse for tid med bakkekontakt mellom venstre og høyre mens du løper (viser en prosentandel); for eksempel 53,2, med en pil som peker mot venstre eller høyre
â¢Skrittlengde er lengden mellom føttene fra den ene foten treffer bakken til neste fot treffer bakken, målt i meter
â¢Vertikalt forholdstall â forholdet mellom vertikal oscillasjon og skrittlengde (viser en prosentandel); et lavere tall tyder vanligvis på bedre løpeform

Garmin
1 Artikkel

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)