• På salg!

Thule RoundTrip Pro Sykkelkoffert

kr 3 999
kr 5 319
Spar kr 1 320
Inklusive MVA Levering: 3 - 5 dager

Genial koffert fra Thule!

Antall
Siste varer på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.

Unik ny løsning fra Thule. Frakt av din sykkel har aldri vært tryggere. Det følger med et trebeint mekkestativ hvor du monterer gaffelen og kranken i solide fester. Deretter løsner man platen sykkelen er festet i fra beina på mekkestativet, og fester den i kofferten med sykkelen på. Supersolid og ekstremt trygt. Beina til mekkestativet brukes som ekstra avstivning i sidene på kofferten. Romslig koffert hvor man får plass til alle typer sykkel. Hjulene pakkes i egne bagger for ripebeskyttelse under reisen. Kommer også i en 'Transition' variant som er hardcase. 

1 Artikkel

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)