Merida - Varehenger 120l

kr 2 499
Inklusive MVA

Hendig varehenger fra Merida!

Antall
Det er ikke nok av produktet på lager

  • Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss. Vi bruker Klarna i forhold til alt som har betaling å gjøre. Ingen informasjon om kredittkort blir mottatt eller lagret hos oss.
  • Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,-
Leveringstid 3-5 dager Fri frakt på små ordre (under 5kg) over 1000,- Leveringstid 3-5 dager
  • Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering. Du har 100 dager bytterett på varer, så lenge varen er ubrukt, i originalforpakning, mot kvittering.

Laget av lett aluminiumskonstruksjon som gjør den lett og praktisk. Maks 35 kg/120 liter. Vekt: 12 kg. Transport,Sykkelhengeren festes til hurtigkoblingen som går gjennom bakhjulet på sykkelen. Det er en liten del som festes på stikkaksen som går gjennom hjulet, og klypes fast av hurtigkoblingen. Denne kan sitte på hele tiden, og sykkelvognen festes enkelt av og på denne. Oppslått så er hengern: Utvendig bredde: ytre hjul til ytre hjul: 67 cm. Utvendig lengde: 80 cm + drag: 60cm. Høyde fra bakke og til topp av kurv: 65 cm. Innvendig mål på hengern er 45cm x 76 cm. (Smalner ørlite nedover til bunn.) Høyde på kurvrom innvendig: 38 cm. Sammenslått er hengern på 51cm x 82 cm. Høyde sammenslått: ca 15-16 cm. Hjulene tas da av og kommer i tillegg.

Ingen omtaler foreløpig.

Lignende produkter

(Det er 16 andre produkter i samme kategori)